360 on tour | Photography

De sponsoring van onze fotograaf, daar zijn wij ontzettend trots op. Ja, wij poseren het állerliefste voor de camera van Stefan. Met alle geduld voor 6 dames, glimlachend om onze hilariteit en altijd professioneel, maakt deze creatieve enthousiasteling ontzettend mooie beelden van en voor ons. Hij heeft oog voor alles en ziet de mooie dingen om hem heen. Een van zijn kenmerkende uitspraken zegt genoeg: ‘I see the beauty around you.’

Onze foto’s op de homepage, de headers bovenaan alle andere pagina’s en onze profielfoto’s zijn allemaal van zijn hand. Ook gaat stefan regelmatig met ons mee naar trainingen, wedstrijden en andere toffe gebeurtenissen waarbij hij ons vastlegt op mooie, zware, leuke, hylarische, pijnlijke en euforische (sport)momenten. Met altijd een verbluffend resultaat. We love his style.

Met een gerust hart dragen we Stefan aan voor foto-opdrachten. Hij is professioneel, ontzettend leuk om mee te werken, en het resultaat is iedere keer weer verrassend mooi. Wij kunnen onze ogen er niet vanaf houden. Ach, hoezo moeten wij nog een verkooppraatje houden, de foto’s zeggen genoeg!

Kijk voor meer werk van Stefan op zijn website 360ontour.com of instagram 360ontour | Photography.

The making of

The making of