BellyFashion.nl

Je sport veel, of in ieder geval nog steeds een paar keer in de week, kunt eigenlijk niet zonder, en daarbij¬†is het voor jou en voor alles en iedereen om je heen beter dat je lekker actief blijft ūüėČ Je hoeft natuurlijk ook niet zonder, zolang het goed voelt. Je wilt het h√©√©l graag, het lukt vaak ook verbazingwekkend goed (nee niet altijd).¬†En dan, na een paar maanden‚Ķ Belly is growing!

dsc_0374

Als shirts sporttopjes worden
Voor Lotte is dit waar ze middenin zit. Sinds zij vertelde over haar zwangerschap is dat bolletje natuurlijk alleen maar groter geworden. In de eerste maanden ging het allemaal prima met de sportkleding. Soms zat de band van een tight net niet helemaal lekker en dat ene shirtje zat misschien niet helemaal mooi meer. Maar op het moment dat vrijwel alle sportbroeken niet goed meer zitten (vindt de mini-me vast ook niet fijn, zo’n afknelling op de buik) en de shirtjes zodanig opkruipen dat ze (lichtelijk overdreven gezegd) sporttopjes worden, is het toch echt het moment om je in ander type kleding te gaan hullen: ja lieve mensen, zwangerschapssportkleding!

Mini on the Move
Ontzettend blij zijn wij met de ondersteuning van Bellyfashion.nl tijdens de 9 maanden van onze allereerste Mini on the Move (in wording)! Waarom wij zo blij zijn?

dsc_0388De kleding: comfortabel, stijlvol en stoer sporten
Het is ongelooflijk hoeveel meer comfort speciale zwangerschapssportkleding biedt ten opzichte van de gewone sportkleding. En Lotte kan het weten: Ik wist ook niet zo goed wat ervan te verwachten, maar echt waar, ik trok voor de allereerste keer een set aan en niet overdreven gezegd voelde ik me opgelucht omdat het echt matcht bij de huidige staat van mijn lichaam. Geen geknel, op precies de juiste plekken iets meer ruimte (bij buik én borsten jaja) en vaak ook met een speciale versteviging voor het buikbolletje. Zo is er bijvoorbeeld ook een losse buikband. Dat zit goehoed tijdens het hardlopen!
Ennuh, zeg nou zelf. De kleding ziet er echt te gek uit. Stijlvol en stoer sporten tijdens de big body change kan écht wel!

dsc_0392Het persoonlijke advies, want help… Wat doe je aan met zo’n belly?!
Nog blijer werd ik tijdens mijn kennismaking met eigenaar Saskia en het contact dat we daarna hadden en hebben. Bellyfashion wil dat je blij bent met je aankoop en je goed en comfortabel voelt in je outfit. Persoonlijk advies is daarom hun ‘second name’. Dacht je dat dat niet kon bij een webshop? Dan heb je je vergist. Als je mailt of belt met een vraag over kleding krijg je supersnel antwoord waar je altijd iets mee kunt. Wij benoemen Bellyfashion tot de meest persoonlijke webshop van dit moment (ja, dat doen we gewoon!). Vooral als je voor het allereerst moeder wordt net als onze Lotte, is
dat wat je wel kunt gebruiken. Want de wereld van de zwangeren en de kleding, woei, daar heb je wel even wat uitleg bij nodig.

Benieuwd geworden?
Bezoek de webshop www.bellyfashion.nl
√ďf de winkel (ja, die heeft Saskia ook)!
Willem Dreeslaan 36
2729 NH Zoetermeer

Ennuh… Volg Lotte tijdens deze spannende en supermooie periode, die ze zo lang als mogelijk¬†combineert met wat ze het liefst doet: sport!

dsc_0399

img_5079