Charissa

Charissa
Het liefst wat ik doe is actief buiten zijn: zwerven over mooie paadjes, fietsen met de zon op mijn bol, rennen in het bos, wandelen in de Ooij of trailen in de bergen. Qua afstand kan het mij niet snel te ver zijn. Ik ga graag op verkenning uit, al rennend of fietsend, in de meest uiteenlopende gebieden. Geen korte atletieknummers voor mij, wel (lange) trails in binnen- en buitenland.

Sinds een paar jaar ben ik fanatiek aan het trailrunnen. Voor mij behelst deze sport alles wat ik leuk vind: uitdaging, avontuur, natuur, beleving, maar ook competitie – strijden om het best haalbare resultaat.

M’n lichaam trainen, mezelf fit en sterk voelen, maar ook genieten van de buitenlucht, de natuur en de sociale component maken dat sport erg belangrijk voor me is. Hoewel ik enorm kan genieten van eigengemaakte tochten, zonder competitie, de zogenaamde ‘ticketloze’ ervaringen, vind ik het ook fantastisch stevig te knallen in een race. Je sterk voelen tijdens de race en voldaan voelen na afloop: heerlijk!!

Lees hier alle blogs van Charissa

Contact: charissa@girlsonthemove.nl

Personal Records

5 km: 18:45
10 km: 38:50
25 km: 1:47