Cindy

Sporten, het liefst zo divers en veel mogelijk, is zeg maar écht mijn ding.
Als ik niet ren, survival, op een volleybalveld sta of in de gym ben, maak ik graag een rondje op mijn racemonster.Cindy

Zes jaar was ik toen ik als ‘klein durske’ mijn eerste rondjes maakte op de, toen nog gravel, atletiekbaan in het Brabantse Gemert. Tijdens mijn studie sloot ik me aan bij de andere dames in Nijmegen, waar ik me inmiddels al lange tijd gesetteld heb. Waar ik vroegâ begon op die snelle en oh-zo verzurende 400 en 800 meter op de baan, train ik nu vooral voor een snelle 5km en 10km, en sluit ik niet uit dat die marathon er ook nog ooit gaat komen :-).

Ik ben helemaal in mijn element als ik áltijd, continu, de hele dag, on the move kan zijn. Ik combineer daarom mijn fulltime job als promovendus (PhD student) op de Hogeschool in Nijmegen en de Universiteit van Maastricht met het organiseren van de Gemert City Run en het runnen van een onderneming als sportvoedingsdeskundige.

Lees hier alle blogs van Cindy

 

Contact: cindy@girlsonthemove.nl

Personal records

5km: 18.45 min (Marikenloop 2013)
10km: 39.25 min (Groet uit Schoorl Run, 2013)
15km: 1.01.42 uur (Montferland Run, 2015)
Halve marathon: 1.34.03 (Marathon van Amersfoort, 2014)