02 mei 2017

Cindy zit weer in de startblokken voor de Gemert City Run

||
0 Comment

Precies een jaar geleden, deelde ik dit met jullie:
“Een race organiseren voor jong en oud, voor de supersnelle en minder snelle, én die voldoet aan de voorwaarden die ik fantastisch vind: mensen, héél veel mensen langs de kant, maar juist niet te veel op het parcours. Dus niet zo’n enorme ronde door een polder met windkracht tien. Nee, geef mij maar een ronde met óveral live muziek langs het parcours, slingers en veel confetti. En alsjeblieft geen gedoe met losse veters door een onhandige chip, nee, dan pakken we het ook goed aan.”

Gemert City Run episode 2
De eerste editie was voor mij, en de rest van de organisatie, meer dan geslaagd! Meer dan 900 deelnemers en het Gemert City Run sfeertje wat we graag wilde creëren. Van horen zeggen dan, want door alle spanning en adrenaline heb ik hiervan weinig meegekregen :-). Natuurlijk waren er verbeterpunten, een heleboel zelfs. Maar de eerste editie van de Gemert City Run was een feit, en ‘verbeterpunten’ zijn er om verbeterd te worden, toch? Al snel zaten we daarom opnieuw aan tafel om de plannen voor de volgende editie te bespreken. Het doel: groeien, maar niet te massaal.


En zo geschiedde. Het afgelopen jaar zijn er weer de nodigde uurtjes geïnvesteerd om er dit jaar een nog leuker evenement van te maken. Vooral de laatste vier weken zijn het drukst. Ieder ‘vrij’ uurtje wordt ingevuld – en soms ook die van de baas, oeps :-)! – Nieuwe sponsoren, een vernieuwd parcours, bandjes langs de kant, een medaille en een dikke vette afterparty!

Kom jij het hardloopfeestje ook vieren?
Ik zou het super vinden om ‘ons’ Brabantse hardloopfeestje met jullie te kunnen vieren. De online inschrijving sluit op 5 mei, maar ook op de dag zelf kun je je nog inschrijven.
www.gemertcityrun.nl/inschrijven

Tot dan!

Programma zaterdag 13 mei

18:00 Opening Gemert City Run 2017 op het Ridderplein

18:30 Mini Gemert City Run 1500 M

18:45 5 KM (tevens Business Run)

19:30 10 KM (tevens Business Run)

20:45 Prijsuitreikingen, muziek & proosten op je topprestatie!

met vanaf 22:00 het Q-music foute uur

Leave a Reply