22 december 2018

De finish van Girls on the Move

||
1 Comment

We kunnen het ons nog goed herinneren. De start van Girls on the Move ruim 4,5 jaar geleden. Spannend, want wat zou het ons brengen? Zouden mensen het leuk vinden om onze verhalen te volgen? Kunnen we mensen inspireren, vermaken en motiveren? Al snel kregen we veel leuke reacties. Bij wedstrijden werden we vaak aangesproken en kregen we complimentjes. Via mail en social vragen mensen ons om tips. Zo leuk! Hier doen we het voor 🙂
Een mooie tijd waar we enorm van hebben genoten.

Tijd verandert
Tijd verandert… Het concept ‘Girls on the Move’ past niet meer bij wie wij zijn op dit moment: 4,5 jaar na ‘de startstreep’. En dat ondanks dat we het geweldig vinden om te schrijven en jullie te inspireren.

‘Hebben we nu echt met GOTM de finish bereikt?’

Dat vroegen wij onszelf af. Laten we zeggen dat we in ieder geval in diepe winterslaap gaan. En of GOTM ooit weer tot leven komt, in een andere vorm, wie zal het zeggen?

Liefde voor de sport en liefde voor jullie!
Lieve volgers, bedankt voor jullie enthousiaste en lieve reacties! Het was super om te voelen dat wij jullie konden inspireren en vermaken. Hopelijk blijft jullie liefde voor sport net zo groot als bij ons. Want GOTM gaat dan wel in winterslaap, wij niet natuurlijk!

See you on the road, track & trails!

Liefs,

Charissa, Cindy, Kim, Lotte en Mirte

🔹Wij danken al onze partners en sponsoren uit de gehele GOTM-periode voor hun vertrouwen in ons en de toffe samenwerking: Runnersworld Nijmegen, Specialized, Vitamin Store, Technolyt, Shock Absorber, Studio Brechting, Lode Greven, 360ontour en Fysi-O2🔹

1 Response

  1. Jackelien

    Wat jammer dat jullie stoppen maar heel begrijpelijk. We hebben van jullie genoten!
    Bedankt daarvoor en veel succes met alles wat op jullie pad mag komen!

Leave a Reply