17 april 2017
Vader dochter wielrennen Girls on the Move

Enjoy your ride

||
0 Comment

maandag: rust
dinsdag: 60’ kracht + 10’ hardlopen
woensdag: 60′ kracht
donderdag: rust
vrijdag: 50 KM ‘klimmetjes’
zaterdag: 80 KM ‘vlak tempo’
zondag 1e paasdag: 12′ hardlopen
maandag 2e paasdag: 95 KM Enjoy the Ride

Luie bijnieren
Sinds mijn voetblessure –die weer aan de betere hand lijkt te zijn– is het alweer een jaar geleden dat heb kunnen mee doen aan een wedstrijd. Wedstrijden zijn voor mij de doelen waar ik naar toe werk, en geven mij die adrealinekick die met trainen niet altijd heb. En hard fietsen vind ik geweldig, maar koersen? Wat dàt betreft ben ik echt een watje hoor! Mijn bijnieren –je weet wel, die organen die adrenaline produceren-, beleven daarom rustige tijden op dit moment…

Kijk ‘ns om je heen!
Toch is het niet allemaal maar gebaal, gemopper en gezeur. Van ieder fietsritje, loopje of iedere gymsessie geniet ik. Alleen, maar ook vooral samen! De echte Hollandse landschapen, liggen er nu namelijk op z’n mooist bij: fel gele akkers, bloesem, lammetjes en een zonnetje afgewisseld met stapelwolken. Wauw! De volgende keer mag je daarom best ‘ns even om je heen kijken als je aan het trainen bent, in plaats van naar het wiel of rug van je voorganger. Ook het fietsen samen met mijn pap –in voorbereiding op de Granfondo Stelvio Santini is naast afzien, toch het allermooiste wat je samen kan doen!?

Enjoy your ride: kijk om je heen en ben je bewust van al het moois om je heen.
Girls on the Move wielrennen

 

Leave a Reply