24 november 2018

Escape Artist’s Ride Out

||
0 Comment

Speciaal voor dames organiseren wij samen met 2Wielercentrum Beuningen een Escape Artist’s Ride Out voor dames die off road willen gaan!

Samen met de andere Specialized ambassadrices wordt er door Nederland op diverse plekken een leuke en uitdagende off road rit of clinic georganiseerd. Bij ons zal dat zijn op één van de mooiste MTB routes in Nederland op 9 december om 10.00 uur. Wil jij je off road skills verbeteren? Zorg dan dat je er bij bent!

Locatie
: Zweef Inn Malden (Groesbeekseweg 55 Malden).
Start: zondag 9 december om 10:00
Einde: circa 13:30

Voor wie?
Dit is een oproep aan iedereen die even wil ontspannen en leren! Wat betekent ‘ontsnappen met de fiets’ voor jou? Bikepacking? De stad uit? Of gewoon de deur achter je dicht trekken en weg van alles? We rekenen alles goed. Wij willen je uitnodigen om met ons mee te gaan voor een rit die zeker de Escape Artist in jou zal laten aanwakkeren.

De clinic is bedoeld voor beginnende mountainbikster en voor de al meer ervaren mountainbikster. Dus voor dames die met mountainbiken willen starten of al wat ervaring hebben. Verbter je skills, krijg meer zelfvertrouwen, minder in de remmen knijpen en niet afstappen voor een boomstam, maar hop er overheen! Kortom, een betere rijtechniek: meer ontspannen, balans, coördinatie en controle.

De clinic wordt in groepsverband gegeven door ervaren instructeurs (NFTU), maar je krijgt ook tips specifiek voor jou! Je kunt je eigen mountainbike gebruiken of een mountainbike huren.

Wat gaan we doen?
– bochtentechniek;
– beter klimmen, beter dalen;
– remmen en schakelen op het juiste moment;
– hindernissen bedwingen;
– en er natuurlijk een gezellige, inspirerende ochtend van maken! 🙂

Aanmelden?
Laat ons vóór 5 December weten dat je er bij bent via: https://ti.to/specialized-nlbe
Kosten: 22,50 euro (incl. goodie bag). Betalen kan contant en via pin bij aanvang van de clinic op 9 December.

Heb je geen eigen fiets, laat ons dit dan even weten bij je inschrijving, dan kun je een fiets huren via 2Wielercentrum Beuningen (kosten 20 euro inclusief helm).

Worth it, Will do’s
Deel jouw fietsdoelen, door het maken van een foto of video. Plaats deze op Instagram met de tag #whatsworthit. Vergeet niet om @iamspecialized_wmn en @specialized_nlbe te taggen, zodat jij ons kan inspireren!

Leave a Reply