Fysi-O2

We vragen heel wat van ons lichaam. Bijna iedere dag trainen we en proberen nóg sneller, fitter of sterker te zijn dan de dag ervoor. Natuurlijk gaat het bij ons ook wel eens mis en lopen, fietsen of zwemmen we tegen een blessure aan. Het voorkomen van hiervan is met ons sport enthousiasme niet altijd makkelijk, en zoeken daarom altijd naar het juiste balans tussen belasting en belastbaarheid.

We zijn daarom super blij met onze samenwerking met Fysi-O2. Fysiotherapeut en manueel therapeut Luc Schout, heeft dé unieke combinatie van ervaring en kennis. Met PR’s waar je u tegen zegt, weet Luc precies waar hij het over heeft en begrijpt je frustratie tijdens een blessure maar al te goed. Hij is daarnaast werkzaam binnen de Atletiek Unie, en wil de topsport zorg die hij daar levert, mogelijk maken voor iedereen -dus ook voor de fanatieke recreatieve sporter-.

Naast het behandelen van blessures richt Fysi-O2 zich juist ook op het voorkomen hiervan. Bijvoorbeeld door ons te helpen met het maken van trainingschema’s, het verbeteren van onze (loop)techniek en specifieke kracht.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van Fysi-O2?
Lees meer op: https://fysi-o2.nl/

fysi-o2 girls on the move