27 augustus 2016

KIEN-WA summer vibes!

||
0 Comment

Onze Marleen van Vers Geluk heeft weer een heerlijk zomers recept voor ons bereid. Jammie! En ze snapt ook dat je met heet weer niet uren in de keuken wil staan 🙂

Zomerse sferen
“De zomervakantie is (bijna) ten einde, maar het zonnetje schijnt gelukkig nog volop! Om heerlijk in die zomerse sferen te blijven en omdat ik zelf vaak bij warm weer weinig zin heb om lang in de keuken te staan, vandaag deze heerlijke quinoasalade met hummus, hazelnootjes en lekker veel kleurrijke groenten! De frisse groenten in combinatie met de zachte, romige hummus maken samen met de crunchy hazelnootjes jouw avondeten (of restjeslunch) helemaal compleet!”

Let’s get started:

Ingrediënten:
75 gram rucola
8 cherrytomaatjes
120 gram quinoa
165 gram mais
1 flinke hand hazelnoten
1 courgette
kiemen
4 el hummus

Kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snij ondertussen de cherrytomaatjes in vieren en de hazelnootjes grof. Doe samen met de hummus en rucola in een kom. Snij dan de courgette eerst in vieren en dan in plakjes en voeg samen met de mais toe in de kom. Voeg tenslotte de afgekoelde quinoa toe en maak af met wat kiemen.

Enjoy!

 

 

Leave a Reply