Mirte

Mirte_StefanfotosHi! Ik ben Mirte, een van de dieseltjes van GOTM. Gebrek aan explosiviteit, een overdosis aan uithoudingsvermogen.

Eenmaal op gang, hobbel ik graag een tijdje door. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat ik maar wat ‘aanhobbel’. Baantrainingen vind ik geweldig. Tempo’s waarvan ik denk dat ik ze niet kan halen, tóch lopen. Lekker knallen! Soms tot het zuur uit m’n oren komt… Niet minder enthousiast word ik van het lange en rustige werk. Laat me los in het bos en ik kom niet voor het donker thuis. Simpelweg omdat ik verdwaal (er zijn weinig mensen met zo’n slecht richtingsgevoel als ik), maar ook omdat ik het heerlijk vind om er eindeloos rond te rennen. Muziekje op en gaan! Of samen met iemand. Altijd gezellig, een rennend theekransje.

Het leven bestaat natuurlijk niet alleen maar uit hardlopen. Nee, ook voor mij niet! Er moet ook gewerkt, gereisd, gefeest en geshopt worden. En dan heb ik ook nog een racefiets die af en toe naar buiten wil. Bij mooi weer, ik herhaal: bij mooi weer, race ik graag wat kilometertjes weg. Zoef zoef, het kan me niet snel genoeg gaan!

Lees hier alle blogs van Mirte

Contact: mirte@girlsonthemove.nl

Personal records

1500m: 5.01
3000m: 10.56
5km: 18.58
10km: 38.15
15km: 58.00
Halve marathon: 1.23.38
Marathon: 2.57.43