13 mei 2014

Pink Ladies

||
1 Comment

Ooit… Eigenlijk nog niet zo heel lang geleden, waren we de ‘Pink Ladies’. Zonder dat ooit zo bewust bedacht te hebben: we waren het gewoon. Later werd het onze soort van werknaam, zoals ze dat in het werkende leven noemen bij projecten of ideeën waarvoor de uiteindelijke naam nog niet bedacht is. Toch was hier iets anders aan de hand. De Pink Ladies ontstonden spontaan en op dat moment hadden we er geen idee van dat we ooit Girls on te Move (GOTM) zouden worden. Hoe dan ook, het ‘pink’ is de oorsprong van ons GOTM bestaan.

DrutenRunnersworld Nijmegen steekt ons sinds eind 2013 in geweldig mooie, kleurige, vrouwelijke hardloopkleding. Waaronder in de kleur roze. Roze in de zin van écht roze, zacht en fel tegelijk. En nee, niet alleen het hempje. Óók het strakke korte broekje. En laat dat nu net onze wedstrijdoutfit zijn. Zodra wij ons paarse jasje of blauwe shirt en zwarte tight uittrekken voor de start van de wedstrijd, kunnen de ogen van omstanders ons niet meer missen. Altijd al werd ik veel aangesproken bij wedstrijden. Als jongedame, meestal redelijk vooraan meelopend, krijg je al vrij snel leuke en spontane reacties. Maar ik kan je vertellen, sinds het roze wedstrijdoutfitje is dit toch zeker wel verdubbeld.

Dankjewel roze outfit, dankjewel Pink Ladies, en vooral dankjewel Runnersworld Nijmegen, zonder jullie waren we nooit gestart aan waar we ontzettend veel zin in hebben. En al zijn we nu Girls on the Move (we lopen nu eenmaal óók in andere kleuren:) diep van binnen blijven we pink ladies. Blijf ons vooral aanspreken en ga mee in onze sportverhalen!

Lees hier meer over Girls on the Move, wie we zijn en waar we voor staan.

1 Response

Leave a Reply