16 december 2017
fysi-o2 girls on the move

Maak kans op een ‘Running Check-up’ van Fysi-O2

||
0 Comment

We vragen heel wat van ons lichaam. Bijna iedere dag trainen we en proberen nóg sneller, fitter of sterker te zijn dan de dag ervoor. Natuurlijk gaat het bij ons ook wel eens mis en lopen, fietsen of zwemmen we tegen een blessure aan. Het voorkomen van hiervan is met ons sport enthousiasme niet altijd makkelijk, en zoeken daarom altijd naar het juiste balans tussen belasting en belastbaarheid.

Nieuwe samenwerking

We zijn daarom super blij met onze samenwerking met Fysi-O2. Fysiotherapeut en manueel therapeut Luc Schout, heeft dé unieke combinatie van ervaring en kennis. Met PR’s waar je u tegen zegt, weet Luc precies waar hij het over heeft en begrijpt je frustratie tijdens een blessure maar al te goed. Hij is daarnaast werkzaam binnen de Atletiek Unie, en wil de topsport zorg die hij daar levert, mogelijk maken voor iedereen -dus ook voor de fanatieke recreatieve sporter-.

Naast het behandelen van blessures richt Fysi-O2 zich juist ook op het voorkomen hiervan. Bijvoorbeeld door ons te helpen met het maken van trainingschema’s, het verbeteren van onze (loop)techniek en specifieke kracht.

Win een ‘Running Check-up!’

Natuurlijk laten we jou hiervan ook profiteren. Vertel ons (vóór zaterdag 23 december) in een reactie op ons facebook en/of instagram bericht, jouw hardloopdoel voor 2018 en maak kans op een ‘Running Check up!’ (t.w.v. € 95,00)

Tijdens de ‘Running Check up’ wordt er een hardloop specifieke analyse gemaakt. Zo wordt er gekeken naar de kracht van je de bil- en bovenbeenspieren. Twee onmisbare spieren tijdens het hardlopen. Ook wordt de mobiliteit van je enkel, knie, heup en rug getest. Aan de hand van de uitslagen geven we je een persoonlijk advies met oefeningen om je hardlooptechniek en daarmee je –prestatie te verbeteren. Daarnaast wordt je lichaamssamenstelling nauwkeurig gemeten. Tijdens deze meting (volgens ISAK) wordt je somatotype bepaald aan de hand van 8 huidplooien, omtrekmaten en botbreedtes. Jouw unieke somatotype geeft je inzicht in je lichaamsbouw en de wijze waarop je lichaam reageert op trainingsprikkels en aanpassingen in je voedingspatroon.

Deze ckeck up geeft je dus alle informatie om jouw hardloopdoel in 2018 te gaan bereiken!

En de winnaar is!
En de winnaaar van de ‘Running-Check up’ is… – tromgeroffel…-
Dominic Kremer
Jij hebt zo ongelofelijk veel mooie doelen voor het nieuwe jaar, waardoor jij die check up vast kunt gebruiken!
We willen je vragen om contact op te nemen met Luc Schout via luc@fysi-o2.nl

Meer weten over Fysi-O2 check: https://fysi-o2.nl/

Leave a Reply