Shock Absorber

Klein, iets groter, middenmaatje…. Smalle, gemiddelde of brede rug en omvang…. Zes dames, zes verschillende cup-maten. De een wil mega-ondersteuning, de ander gaat voor een beetje mooie vulling zodat het nog ergens op lijkt… 😉 Shock Absorber heeft het allemaal. En niet geheel onbelangrijk, de sportbeha’s zijn nog mooi ook. Functionaliteit gaat bij ons voor alles (lees hier waarom het zo belangrijk is om een sportbeha te dragen), maar het is toch wel erg mooi meegenomen als het oog het ook nog leuk vindt!

Belangrijk vinden wij ook dat ze bij Shock Absorber weten waar ze het over hebben. De ontwerpen van alle sportbeha’s zijn namelijk gebaseerd op uitgebreid onderzoek. Ze bieden kwaliteit, geven de juiste ondersteuning en comfort en dat alles geheel stylish verantwoord. De missie van Shock Absorber is: het sportieve leven van de vrouw blijven verbeteren. En dat doen ze dan ook nog eens met onderbouwde onderzoeken. Hier kunnen wij dan ook alleen maar hélemaal achter staan! Ontworpen voor vrouwen door vrouwen, in alle soorten en maten, wat je sport ook is.

We zijn erg blij met Shock Absorber als sponsor. Mail ons als je graag wat meer wil weten over de verschillende modellen, inmiddels hebben we er al veel uitgeprobeerd!

Neem een kijkje op de website van Shock Absorber. Hier vind je ook alle modellen sportbeha’s. Ennuh… Kijk vooral ook even bij de ambassadeurs van dit mooie merk!

compoDef