Specialized

#WeAreSpecialized. Wowie! Jullie moesten eens weten hoe wij het uitschreeuwden nadat Specialized ons benaderde om als trots ambassadeurs hun merk uit te dragen. Want fietsen, ja joh, dat is zo verbonden met ons. Terwijl de een wat meer een mooi-weer-fietser is, de ander fietst als blessurepreventie, of juist in de perfecte combinatie met het hardlopen, koerst de ander weer het hele jaar door en racet wedstrijden. Een fietsmonster, ja, die stond bij ons alle zes al thuis te shinen. Maar de upgrade naar Specialized… Amai!!! 🙂

Lastig vinden we de wielerwereld wel hoor. Laten we wel wezen, het is en blijft nog steeds een beetje een mannenwereld. En wij dames hebben ook nog eens met andere, ja, andere…. ‘lichaamsonderdelen’ te kampen. Ooit een week lang last gehad van het plassen omdat het zitvlak zo beurs was?! Poeh, wij kunnen erover meepraten. Schuurplekken hier en daar… Au au au. En altijd weer dat gestrek naar je brede stuur. Gossie, waarom snapt een fietsenmaker niet dat een vrouw over het algemeen smaller is en minder lange armen heeft dan de wielerman.

Bij Specialized horen ze onze verhalen aan, denken oprecht met dames mee en hebben innovatieve oplossingen. De damesfietsen wijken op sommige punten significant af van de herenmodellen. Zoals het veersysteem, damesspecifieke contactpunten en de carbon samenstelling van het frame. En niet te vergeten de accessoires als helmen waar een staart doorheen past (whoho!), dameszadels en bib shorts met een geheim magneten sluitinkje op de rug zodat je effekes snel die broek omlaag kan doen als de nood hoog is (zonder dat het een nudistengebeuren wordt….).

girls007new

#WeAreSpecialized. Jaaa! Over vele items en ervaringen gaan jullie van ons horen zodat wij, dames, met het perfecte materiaal, relaxt, zonder vrees, afgestemd op ons vrouwelijke lichaam en edele deeltjes op de fiets kunnen stappen! En zeg nou eerlijk, de bikes, accessoires en kleding zien er ook nog eens geweldig op elkaar afgestemd en stoer uit. Iets wat wij vrouwen natuurlijk net zo belangrijk vinden als de functionaliteit. Yeah! Supertrots zijn wij op deze samenwerking.

Neem een kijkje op de Specialized website voor de fantastische producten en meer info en volg het fietsmerk op Facebook, Instagram en Twitter.

Specialized_red_S_white_logotype

Kim ind

charis ind

Mirte ind

Cindy ind

Lotte ind 1

dieuwertje ind