Technolyt

Als sporters zijn wij iedere dag buiten, werken we ons in het zweet of maken we er juist een relaxte hersteltraining van. Hoe dan ook… Outside is free! Sport je graag in de buitenlucht, in de juiste outfit en met slimme accessoires? Ben je een outdoorliefhebber die zich graag laat uitdagen door de natuur? Wij zeggen daar voluit ‘ja’ op! Technolyt heeft een compleet assortiment producten en merken, sterker nog, het is méér dan compleet. Jeetje, wat een slimme accessoires, je kijkt je ogen uit! En ja, dat maakt het outdoor-plezier nog groter. En nee, de fashion wordt daarbij ab-so-luut niet vergeten.

Superior gear, Great experience.
Wij hebben de eer om als ambassadeurs van Technolyt actief te zijn met deze outdoor producten! Niet alleen shinen we in de comfortabele, stijlvolle casual- en sportkleding en headwear van BUFF, ook lopen we regelmatig op de bijzondere ALTRA-schoen en de functionele Teko-sokken, zijn we uitgerust met tassen, hipsters en waterflessen van het stoere merk NATHAN én zijn we dankbaar afnemer van Body Glide, een onmisbaar items voor iedere atleet. En dan hebben we het nog niet over een heel scala aan producten zoals drinkbelts, TIMEX-horloges en de slimme Outdoor Tech producten zoals opladers, sport headphones en andere music technologie.
Het bijzondere aan Technolyt is dat hun producten net even een stapje verder gaan dan andere producten: net even slimmer, beter doordacht en beter voor het milieu.
Natuurlijk vertellen en showen wij jou regelmatig onze ervaringen met deze producten, die via hun eigen website én in allerlei winkels te verkrijgen zijn.

Oh ennuh als dit is waar dit inspirerende bedrijf voor staat, dan MOETEN we wel met elkaar samenwerken, nietwaar?!:
Don’t tell me the sky is the limit when there are footsteps on the moon…  

www.technolyt.nl

Girls70def