The Girls

The Girls van Girls on the Move, dat zijn wij! Lotte, Charissa, Kim, Cindy en Mirte. Bij elkaar gebracht door hardlopen en wielrennen. Runnersworld Nijmegen stak ons in het roze en het hek was van de dam! Lees meer over de pink ladies… 😉

We zijn vijf ontzettend uiteenlopende persoonlijkheden in levensfases variërend van promovenda, net afgestudeerd, tot werkend. De een houdt het liever bij twee rondes knallen op de atletiekbaan, de ander komt pas op stoom na 10km, en sommigen van ons zijn de vrees voor elke serieuze wielrenner. De Olympische Spelen zullen we nooit halen, maar datgene dat wij nastreven is niet minder ambitieus: het uiterste uit onze sportpotentie halen in combinatie met een leuk sociaal leven waarin werk, studie en sport 24/7 op elkaar worden afgestemd. En ohja, in balans willen we ook graag blijven.
Op deze blog pennen we er op los! Wat kun je hier zoal verwachten?! Hieronder lichten we een tipje van de sluier.

Racing en training
We nemen vaak deel aan wedstrijden. En (bijna) altijd geldt: zo hard mogelijk knallen!!! Wat wij over hebben voor persoonlijke records… Joh, niet in woorden uit te drukken! En dat betekent dus trainen; soms knetterhard, soms rustig op souplesse.

Food
Geen goede sportprestaties zonder goede voeding. We houden van experimenteren en slaan dus weleens een bietenshot achterover voor een wedstrijd. Maar… Soms gaat na een voorgenomen klein stukje chocola toch de hele reep erin en kijken sommigen (namen noemen we niet, HA) ook weleens te diep in het glaasje. Maar daardoor een training overslaan, no way!

Fashion
Geen goede sportprestaties zonder goede kleding en sportaccessoires. We zien er graag tip top uit als we sporten en schuwen er niet voor om lekker op te vallen. Maar jeetje, wat is het soms een gedoe hoor: sportbeha’s die onder een top moeten en korte shorts waarin onze billen precies goed moeten zitten, pffff…. Lach om onze kledingmissers, maar neem ook onze tips en trics ter harte!

Altijd is daar de sport, onze onuitputtelijke liefde daarvoor, en ons ultieme middel voor een gelukkig, gezond en gaaf leven!!! Laat onze sportliefde je inspireren.

Wij zijn, echt altijd, ‘Girls on the Move’.

Liefs,

CharissaCindy, KimLotteMirte

Girls