10 november 2017

Together we Run: The Night Run editie (zondag 17 december)!

||
0 Comment

Ook de smaak te pakken na Together we Run ruim 2 weken geleden? Of nog steeds een beetje aan het balen dat je er niet bij kon zijn? Niet getreurd, want de volgende editie is alweer onderweg! De eerstvolgende Together we Run heeft een bijzonder jasje. Want in december is deze verpakt in de Night Run: een landelijk initiatief vanuit Runnersworld. Dát willen we natuurlijk niet missen in Nijmegen!

We verplaatsen de run eenmalig van de woensdag- naar de zondagavond, het zal super sfeervol zijn met alle lichtjes en de decembervibes en er is een toffe samenwerking met The Kettlebell Club (dat ga je voelen in je benen de volgende dag :-). Fun én samen lopen staat deze avond voorop.

Samen met ons en alle andere deelnemers loop je een route van ongeveer 5 kilometer door het mooie Nijmegen. Op de helft worden we door The Kettlebell Club getrakteerd op een actieve ‘tussenstop’. Na gezamenlijk de loop weer te vervolgen sluiten we bij Runnersworld Nijmegen af met een lekker hapje en drankje en is er alle gelegenheid om met ons en de trainers van de Kettlebell Club al je vragen te stellen. Over trainingen, wedstrijden, opbouw, voeding, schoenen, kleding en alle andere hardlooponderwerpen waar je graag eens over zou willen kletsen.
Ondertussen halen we met deze loop (via het inschrijfgeld) samen met alle andere Runnersworld vestigingen, geld op voor het goede doel Kika. Past perfect bij de decembermaand, toch?!

Na deze gezellige en sportieve avond op zondag 17 december (aanvang 19u) ga je met een voldaan gevoel de feestdagen in én krijg je er gratis inspiratie bij voor het nieuwe jaar.

Wil je je aanmelden voor de Night Run? Klik dan hier.

Tot dan!

 

Leave a Reply