27 oktober 2017

Together we Run

||
0 Comment

Together we Run, ja hoor dat deden we!
Met maar liefst 32 fanatiekelingen zette afgelopen woensdagavond ieder zijn/haar beste beentje voor in het centrum van Nijmegen. Wat waren jullie fantastisch én wat was het sfeervol, met alle lichtjes van de stad en van de ‘Together we Runners’ 😉.

Tips voor in de heuvels
De training was toegespitst op lopen in de heuvels. Hoe kan het ook anders met de Zevenheuvelenloop op komst?!
Tijdens de warming up op de Grote Markt was alles gericht op pasgrootte, pasfrequentie en reactief lopen. Deze techniek tips gaan zeker weten helpen bij het bedwingen van de heuvels.
Natuurlijk gingen we er ook direct mee aan de slag tijdens de kern van de training, in het Kronenburgerpark en de steile Lange Hezelstraat.

Together we Run is voor iedereen
Aan Together we Run kan iédereen meedoen. De training is er volledig op afgestemd dat we én samen kunnen lopen én dat iedere loper, van ieder niveau, voldaan naar huis gaat. Om die reden zetten we altijd compacte trainingsrondes in. Want met z’n allen een potje zweten is leuker dan alleen, toch? 🍎

What’s next? De Night Run editie!
De volgende editie is op zondag 17 december en wordt verpakt in de Night Run: een landelijk initiatief vanuit Runnersworld. Dát willen we natuurlijk niet missen in Nijmegen!
Alvast meer algemene info weten over de Night Run? Klik dan hier. Binnenkort meer over hoe dit er in Nijmegen precies uit gaat zien. Volg daarvoor onze berichtgeving.

To be continued!

Even een korte uitleg voor vertrek

Goed verlicht op pad!

Warming-up op de sfeervolle Grote Markt

‘Waarom loopscholing zo belangrijk is, wij leggen het je graag uit.’

Aan de slag met looptechniek!

Na het programma in het Kronenburgerpark was er nog een ‘lekker machtig toetje’ op de steile Lange Hezelstraat: heuvelsprints!

Een verfrissende sportdrank bij terugkomst

En een te gekke kortingsbon!

Die je natuurlijk direct kunt besteden. Zegguh… zitten deze schoenen goed?

Wat waren jullie fantastisch allemaal! Supergoed getraind, voldaan en met heuveltips de deur weer uit. Tot de volgende keer op 17 december!

 

Leave a Reply